Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ραδιοφωνική εκπομπή You Smile


Ως την τελευταία μεγάλη της δραστηριότητα η Ερευνητική Ομάδα του Πολιτιστικού μας προγράμματος επέλεξε να διεξάγει μία πειραματική ραδιοφωνική εκπομπή, αποδεχόμενη την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση που δεχτήκαμε από την οργάνωση «Το χαμόγελο του Παιδιού». Πέντε μέλη της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, την 26η Ιουνίου, τις εγκαταστάσεις του You smile και να πραγματοποιήσουν εκεί μία αληθινή ραδιοφωνική εκπομπή, με την βοήθεια των επαγγελματικών τεχνικών μέσων που διατίθεντο. Η μετάδοση της εκπομπής γινόταν μέσω της ιστοσελίδας www.yousmile.gr και τα θέματά της αντλούνταν από τις ποικίλες δραστηριότητες που υλοποίησε η Ομάδα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, όπως η επίσκεψή μας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η συνάντησή μας με τον Κώστα Βουτσά και τον Μίμη Πλέσσα, η εκδρομή
μας στην Θεσσαλονίκη και λοιπά. Η αρμόδια συντονίστρια της εκπομπής, η κυρία Χριστίνα, καθοδήγησε τα μέλη της Ομάδας μας σχετικά με το φιλικό και χαλαρό ύφος που έπρεπε να προσδώσουν. Η εκπομπή κίνησε ομαλά και διασκεδαστικά, με την ομάδα να προβάλει τις δραστηριότητές της σε διαλογικό ύφος και «παρεΐστικη» διάθεση, και ολοκληρώθηκε με χιούμορ και αστεία μεταξύ των συντελεστών.
Η εμπειρία που αποκόμισε η Ομάδα από αυτήν της την δραστηριότητα ήταν μοναδική καθώς καταφέραμε να εργαστούμε σε επαγγελματικό περιβάλλον με υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, μία εμπειρία η οποία ολοκλήρωσε τον ήδη μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων της Ερευνητικής μας Ομάδας για το σχολικό έτος 2012-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου